Naturkonst


Att skapa en trädgård... “Jag tror du är galen! Jag tror du har blivit fullständigt galen!”, sa han. Min man. Stegandes upprört från fönster till fönster, tittandes ut över trädgården. “Jag tror du har blivit galen. Här köper vi en uppväxt trädgård och så sågar du ner och gräver upp allting Naturkonst ”

Jag försökte berätta för honom om trädgården jag hade i mitt huvud. Om rosor och liljor och iris och timjan och salvia och schersmin och olvon och rhododendron och vindruvor och aprikosträd och klematis och buddleja och geranium och tulpaner och narcisser och Naturkonst nepeta och oregano och smultron och funkior och lavendel och borstnejlika och kaprifol och pioner och hässleklockor och azaleor och balkansippor och...

NaturKonst

Att jag inte nöjde mig med almsly, thujor, gräsmattor och stenläggning. Att jag var tvungen att förstöra för att kunna skapa. Det har gått ett antal år. Nu finns min Trädgård i verkligheten. Det var länge sedan han sa att jag var galen. Nu säger han: “Älskling, jag tänkte ta en runda i Trädgården, ska du följa med?” Vi kan vetenskapligt fastställa våglängden hos det ljus som passerat ett rött kronblad. Men den intensiva synupplevelsen kan inte Naturkonst fångas med siffror. Vi kan vetenskapligt analysera den kemiska

strukturen hos rosens doftmolekyler

.Naturkonst

Men upplevelsen av doften kan inte beskrivas med en kemisk formel. Koltrastens sång om våren kan beskrivas i termer av decibel och ljudvågors svängningar. Men den bitterljuva längtan den väcker... Natur konst Vi kan göra en utförlig analys av kaloriinnehållet och näringsvärdet Naturkonst i sommarens första nypotatis.

Men smaken.. Allt jordiskt är himmelskt. Allt levande är uppbyggt av de grundämnen som skapades i en exploderande supernova.Vi är alla rymdvarelser. Materien tycks sträva efter att bygga upp allt mer komplicerade strukturer. Naturkonst Att komma till liv.

 

Pernilla Nordström
Pernilla Hägg Nordström
Konstnär Konstnärer Konst Skåne
Porträtt konstnär
Porträttkonstnär
Porträttmåleri
Porträttmålare
Naturmålning
Naturmålningar
Naturkonst
Länkar

Ellog
Ellog
Elektro Logik AB
Elektro Logik AB
Elektroweb
Produktionsutbildningar AB
Agnes skrädderi
NilsOls Alpha
LoB
LoA
Lokalisering
Berngarn
Novanetworks
Rittal
Rittal
Pernilla Hägg Nordström